Selena og Justin

Hei!

Som de fleste vet, dater Justin den amerikanske skuespilleren og sangeren Selena Gomez. Det har nettopp blitt sagt at de har slått opp fordi Selena så en flørte- sms til tidligere "kjæreste" Jasmine Villegas fra Justin, men Selena fortsatt ville være venner. Ifølge andre rykter er ikke noe av dette sant, men Justin er på turnè og Selena er på andre siden av Atlanterhavet for å gjøre seg klar til en turnè.

Men mitt spørsmål er; hva synes DU om at de dater? Passer de sammen? Tror du forholdet vil vare lenge?

Min personlige mening er nok liksom negativ. Hehe. Jeg liker ikke Selena, men jeg har ikke troen på forholdet. De kommer ikke til å holde sammen lenge, tror jeg ihvertfall. Tror nok de slår opp snart, ja. De er liksom ikke så.. Bra for hverandre? Nei, jeg finner ikke det rette ordet, men ihvertfall. Jeg liker ikke forholdet (fordi jeg har planer om å gifte meg med J.B selv, men..), og jeg tror ikke de kommer til å holde sammen så mye lengre. Min mening, kom gjerne med din!

Dårlig bilde, men, uansett..

Marris.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marris og Sunni - follow us and Justin

Marris og Sunni - follow us and Justin

11, Trondheim

Vi er to jenter som har laget en fanblogg om Justin Bieber. Han er vår inspirasjonskilde. Har du spørsmål o.l.? Send til whenisayjustin@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits