Ronan Parke - Justin Bieber. ... ?

Hei!

Ronan Parke er kanskje bare 12 år gammel, men den unge briten har allerede begeistret et helt land med sin stemme i lang tid nå.

Og da den talentfulle tolvåringen sang Adeles hitlåta, «Make You Feel My Love», på semifinalen av det britiske talentprogrammet «Britain's Got Talent» denne uken, vant han juryens hjerte også.

(Se bidraget nederst i saken).

- Du sang fra hjertet og vi kunne alle føle det. Du kommer til å bli vanskelig å slå i denne konkurransen, insisterte den ene dommeren David Hasselhoff (kjent fra TV-serien «Baywatch»).

En tårevåt Amanda Holden, som reiste seg og klappet da Ronan var ferdig å synge, var enda mer begiestret:

- Du har den nydeligste stemmen og foreldrene dine må være stolte nå - noe jeg tror hele landet vil være det etter den fremførelsen, skrøt jurymedlemmet Amanda.

Men det er ikke bare Ronans stemme eller talent som får oppmerksomhet. En rekke britiske aviser spår nå at 12-åringen kan bli den neste Justin Bieber.

... og det er ikke bare fordi han har den samme sveisen som ble Justins varemerke da Bieber slo igjennom etter at han ble oppdaget på YouTube i 2009.

«Britain's Got Talent»-dommeren Simon Cowell syntes derimot at Ronans opptreden stod i kontrast til Bieber - i forhold til hvilken sang Ronan hadde valgt og «sjelen »i stemmen han:

- Om Adele ser på TV nå, tror jeg hun vil være veldig glad, la han til.

Ronan gikk videre til finalen og tiden får vise om han til syvende og sist stikker av med seieren og en mulig platekontrakt.

Make you feel my love av Adele kan dere høre Ronan Parke synge på youtube.

KILDE: topp.no.Hva synes du..?

 

Marris.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marris og Sunni - follow us and Justin

Marris og Sunni - follow us and Justin

11, Trondheim

Vi er to jenter som har laget en fanblogg om Justin Bieber. Han er vår inspirasjonskilde. Har du spørsmål o.l.? Send til whenisayjustin@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits