nah, im not back yet

you rigt. im not back yet bitches. jeg bare finner ikke blogglysten, aner ikke hva jeg skal skrive om. helt ærlig så aner jeg ikke en dritt for tiden..såeh

 

hyggelig så lenge det varte, da

 

JUSTIN DREW BIEBER <3 In my heart forever, ilysfm.

 

bye bitchees, snakkes senere daeh

2 kommentarer

Hei! Er ikke meningen å spamme bloggen din med ønsker om egenreklame, men jeg ser du bor i nærheten av Trondheim, og at du har mange lesere. Jeg har et VELDIG VIKTIG budskap til alle som bor i Trondheim og omegn...særlig kvinner. Jeg ønsker å advare så mange som mulig så de ikke blir utsatt for det samme som meg. Jeg fikk ansiktet ødelagt av plastisk kirurgi ved Klinikk Stokkan i Trondheim. Dersom du har lyst til å legge ut en link til bloggen min for å hjelpe meg å advare andre, så har du min tillatelse til det. Jeg er ikke ute etter å få masse oppmerksomhet eller å havne på topp 40 lista. Jeg vil bare advare så mange som mulig! Med vennlig hilsen "Trist jente 28".

karoline skogås

27.aug.2011 kl.23:22

blogg om justin bieber

Skriv en ny kommentar

Justin Bieber er vår hverdag - follow us

Justin Bieber er vår hverdag - follow us

11, Klæbu

Hei! Vi er to jenter som skriver på denne bloggen. Vi skriver bl.a VELDIG mye om Justin Bieber, men kan og finne på å skrive om hverdag o.l. Gjerne legg igjen litt lyd fra deg hvis du er inne på bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits